marcin123qaz, moje wozidło za miesiąc idzie do lakiernika nie przejmuj się, nigdy nie jest tak jak człowiek by chciał :szeroki_usmiech
Czujnik położenia wału rozrządu/źle ustawiony rozrząd
Zwiń
X
-
Czujnik położenia wału rozrządu/źle ustawiony rozrząd
Witam,
jako że to jeden z pierwszych moich postów, mimo że forum czytam już od dłuższego czasu chciałbym Was wszystkich przywitać.
Ostatnio zacząłem się bawić podłączaniem mojej skodziny do komputera i wyskoczył mi błąd:
16725 - Camshalf Position Sensor (G40): Implausible Signal P0341 - 35-00
Zastanawia mnie jedno, czy to jest wina źle ustawionego rozrządu czy po prostu coś nie tak z czujnikiem. Dodam że kilka tysięcy kilometrów temu miałem wymieniany rozrząd.
Z góry dzięki za odpowiedź.
-
-
W sobotę będę miał możliwość sprawdzenia tego okablowania i wtyczki, co do tego czy da się ten błąd skasować to u mnie w programie nie ma klawisza delete tylko jest clear i nie wiem czy on tak naprawdę czyści te błędy z programu żeby jeszcze raz przeskanować czy usuwa je z komputera z samochodu. Po wybraniu klawisza clear i jak zeskanuje ponownie to błąd dalej się pojawia. Moja wersja jest chyba mocno okrojona ponieważ niektórych funkcji nie mogę używać, no chyba że jest to wina kabla.
Komentarz
-
Komentarz